PSDDude Photoshop Tutorials

Wednesday, January 12, 2011

APO? #289

out in store now~

join APO? MAGAZINE in facebook by clicking the link below -

10 comments:

  1. anas, kahirie - thank you!

    faaein - sudah~

    ReplyDelete
  2. abang warna guna manual atau digital? cool

    ReplyDelete
  3. salam bro oren..aku mmg mnat gila dgn krtun bro dari mula2 bro lukis kt majalah apo dulu..tiba2 bro berhenti melukis kt apo trus aku stop bli majalah apo smpai sekarang..lukisn bro mmg tiptop r..baru ari ni aku jumpa blog bro oren..bro bleh turunkan ilmu kt blog ni x??tutorial melukis ka..step2 lukisan ka..

    ReplyDelete
  4. salam infomrb.. terima kasih atas komen saudara.. hm, aku pun memang ada niat gak nak letak post-post yang sebegitu dalam blog ni.. dah memang ada pun beberapa yang aku dah post kot.. insya'allah kalau ada kelapangan, aku akan tambahkan lagi dan cuba perbaiki apa yang kurang~

    ReplyDelete
  5. salam...Buah apple buah oren..dtg cni bukan nak komen hihihi...suke tengok artwork Oren...dulu suka langgan apo? lukisan tu pehh! ada identiti sendiri....ble wat reQuest sikit...remake aen punya artwork dlm versi Oren..."Devil In My Lefthand" ada kat blog aen hihihi...lukisan budak2..baru start nak lukis balik....

    ReplyDelete
  6. Salam bro OREN, Boleh buat sketck untuk lukis hidung yang dynamic tak?.. arap tuh!!..huhuuh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...