PSDDude Photoshop Tutorials

Tuesday, July 05, 2011

SERA

 'sera' 

20 comments:

  1. 1st & only 1 i guess... your blog sux!

    ReplyDelete
  2. terbaek bang...

    salute...ada step by step?..
    nak belajar lukis macam abg oren ni..

    ReplyDelete
  3. hahahaha Anonymous.. see oren? kalau kau tak suka anon kau disable je la komen bagi anon macam kami ni. kau provide kami komen, tapi bila komen marah-marah dekat anon pulak? kau kena ingat, bila kau dah provide anon mcm kami utk komen maka kau kena tadah je komen-komen dekat sini. ok?

    Anonymous di atas adalah salah seorang dari berjuta-juta anon di dunia ni yang mula meluat dengan attitude kau.

    ReplyDelete
  4. beb, tak paham kenapa lu meluat dgn hasil karya org?

    mesti ader sebab tu...huhu

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. sorry..post tadi sy delete ek..oren still da bez..no matter what people say bout u..never give up,k? no pain.. no gain .. peace <3

    ReplyDelete
  7. ada orang sedang kepuasan~

    ReplyDelete
  8. uihhh bang oren..sorry mencelah...apasal ada org tak puas ati work abang..? saya tak paham org macam ni..

    no worries..pedulikan kata orang..

    keep up the good work.

    meriahkan persada komik Malaysia..
    btw saya suka cover Apo 300.

    ReplyDelete
  9. terima kasih semua kerana prihatin.. saya janji saya takkan 'marah-marah'... heheheh~

    ReplyDelete
  10. pornology - beb, kalau segala komen kau lepas ni adalah disebabkan kau terasa dengan entry reaksi cadangan kau hari tu, aku rasa kau pra-matang lah. cuba letak diri kau kat tempat orang sekali-sekala.

    kau punya cadangan hari tu, honestly aku suka. mungkin ramai orang lain suka, tapi apa kau expect kalau kau duk tempat oren? "wow, cadangan anda brilliant! okey,saya buat!" - macam tu?

    aku pun tak tau apa motif kau bagi cadangan macam tu. positifnya, aku anggap humor. aku rasa oren pun ambil sebagai humor. sebab tu dia post, dan aku tergelak. kalau motif kau serius nak oren buat macam tu, gila kau. takkan kau nak dia kena banned?

    last sekali, jangan emo sangatla. oren relaks je sebenarnya. benda macam ni belum cukup kot nak buat dia marah. jangan jadi macam anon satu lagi tu. dia bodoh. kau tak bodoh, kau gila-gila je. heh

    ReplyDelete
  11. Midi Vader jangan jadi monyet. baca betul-betul. aku tak kecik ati pasal cadangan merapu aku tu. nama pon troll, kalau aku jadi oren pon aku tak akan buat.

    aku cuma kecoh pasal oren tak suka anon komen. tu je. tak ada kena mengena dengan karya dia.

    jangan jadi monyet, ok?

    ReplyDelete
  12. lah, aku pulak monyet? eheh. aku serius meloncat pun tak baca komen kau. aku rasa kau pun kecoh2 ni tak adala sampai melompat kot. sebab tu aku belum panggil kau monyet.

    dan celah mana pulak oren marah2 kat anon? puas aku geledah satu persatu entry kat sini. tak jumpa, kalau ada cuba tunjuk kat aku. suka tak suka tu aku tak taula tu dalam sudut hati kecil dia. pandai pula kau selami hati dia, kau kenal dia ke?

    serius, aku pun dah start tak suka anon. tapi lepas kau kecoh2 macam nila. selama ni aku tengok ok je anon2 kat sini. dah tu, kau tak rasa bertanggungjawab ke atas nama baik berjuta-juta anon kat luar sana tu?

    beb, kau pernah tengok monyet kena belacan? jangan jadi macam tu, ok?

    ReplyDelete
  13. belum apa-apa dah ngaku trolling..aisey, sapa yang troll sapa ni? 'kecoh' sebab ingat aku tak suka anon??? seriusly, aku sayang ko la.. ko je yang tak tahu.. aku rasa emosi ko tak stabil ni... elok ambik cuti dulu dan cuba lagi lain hari.. dear troll yang comel, you just got pwned!

    macam-macam hal la... haih~

    ReplyDelete
  14. oRen: yeke aku rasa kau yang kena pwned. kalo tak buat pe kau layan aku sampai buat entry khas untuk aku?

    haha (sambil tunjuk ke arah monitor).

    Midi Vader: meh sini makan pisang meh.. meh meh..

    ReplyDelete
  15. Selamat taun baru...

    ReplyDelete
  16. love ur artwork.ska style painting oren.stil mcari cara utk paint cmtu.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...