PSDDude Photoshop Tutorials

Thursday, April 23, 2009

the 4 ELEMENTs

"earth"

"water"

"fire"

"wind"
2008 (mixed media + digital color)





18 comments:

  1. haih....dh makin bahaya imaginasi hg skrg ni..

    ReplyDelete
  2. oren!!Lu tak jual ke school artwork lu ni?Ada orang tanya kat aku...

    ReplyDelete
  3. salam. aku peminat. bila2 ada masa nak mntak tolong ...
    b***t

    ReplyDelete
  4. pandan - depends on yang mane satu dia nak.. aku banyak buat untuk private collection.. ade gak skeping dua yang aku dah jual.. pape hal boleh dibawa berbincang...

    tembakau - salam bro.. vice versa (juga seorang peminat) insya allah kalau mampu akan diusahakan...

    b***t <--- apa maksudnya ni?

    ReplyDelete
  5. Askom encik oren,cun gila artwork encik....nampak realistik,gerun,macam-macam elemen pun ada....

    ReplyDelete
  6. pungguk - wa alaikum salam wbt.. terima kasih! aku pun dah tengok ko punye blog... ade potensi

    ReplyDelete
  7. keep up the good work bro..

    ReplyDelete
  8. duku - terima kasih kerana meniupkan kata-kata semangat tersebut!

    ReplyDelete
  9. great
    use slide show on smile box to make more beuty pic like on my blog

    ReplyDelete
  10. mamamiaaa.. dasat. wind tu aku suka. sgt2 :D

    ReplyDelete
  11. box offices - thanks for the useful tips :)

    acit - heheh! tengkiu tengkiu...

    ReplyDelete
  12. Nice - Love the elements work. Check my blog - of course, only when you have time

    ReplyDelete
  13. justin - just got back from Planet Capri! nice concept.. keep it up! btw, thanks for dropping by :)

    ReplyDelete
  14. maristela diaz - thank you...

    ReplyDelete
  15. salam oren,

    Saya cukup suka ngan artwork awak. teruskan berkarya, bro.

    susah tol nak cari artwork bro skang kat majalah. tak teringin nak wat komik lagi, ke? :-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...