PSDDude Photoshop Tutorials

Tuesday, June 02, 2009

CABARAN 25 EKSPRESI

"25 Expression Challenge"

2009 (mechanical pencil + digital)

click here for deviantART version

18 comments:

  1. ur work always stunnig.. i'm ur #1 fan for life.. long life Oren.. www.fuhh.co.cc

    ReplyDelete
  2. challenge?..tuk competition pe nie boh?..

    ReplyDelete
  3. kedin - heheh! long lost friend.. thanks dude!

    anas - thanks bro!

    teku - click on the link for further info :)

    maya - ;)

    ReplyDelete
  4. aku dah tengok kau punya design untuk album fathul terbaru. cantik!


    mohon link blog kau en.Oren. :)

    ReplyDelete
  5. Hi,

    Always an excellent exercise.
    You've done a really good job.

    Best regards,

    José

    ReplyDelete
  6. knape bro hebat????hehehe
    bg tips skit cmne nk jadi yang tbaik dalam art!!
    hehe
    kawe kagum ngan demo bro!!

    ReplyDelete
  7. teringat stroke kenny dalam gempak.


    hebat lah ko beb..

    ReplyDelete
  8. hurmmm...... pandai la ko lukis oren...
    Aku ni tersengal2 je nak lukis :)

    ReplyDelete
  9. stingray - ada ke gaya aku macam dia?

    adney - terima kasih...

    ReplyDelete
  10. wow!! skill sketches tu mmg aku kagum dari mula kenal nama Oren nih ~ how u imagine the ekspresi muka tu mmg "nampak" hidup! tahniah!

    ReplyDelete
  11. mibs - refer muka sendiri kot~ haha! terima kasih!

    ReplyDelete
  12. Pergh mantap! Apa yg bleh saya katakan: Terbaik! Terganas! Terbaik! Terganas! Terbaik!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...