PSDDude Photoshop Tutorials

Wednesday, June 17, 2009

DR GREGORY HOUSE

"HUGH LAURIE"

2009 (mechanical pencil)

click here for deviantART version (color)

31 comments:

  1. ahaha terbaik la bro. sebijik dr. house!

    ReplyDelete
  2. mu curi mano nie ren???hahaha....

    ReplyDelete
  3. wahhh...hebat..

    saya minta izin letak link anda di blog saya..

    post more!

    ReplyDelete
  4. stylo la...Dr House in da house..

    ReplyDelete
  5. matanya sgt ayu... huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  6. maya suka matanya...kool!

    ReplyDelete
  7. sy sgt cinta dr house..
    tak sangka dr house versi mechanical pencil anda sgt mengumbirakn jiwa ini...

    ReplyDelete
  8. kawe baru pas tgk drama ni kt axn ari 2..
    pas2 bro lukis..peh mmg best la work2 bro..
    minat dr.house ni slmber.

    !!nice work bro!!

    ReplyDelete
  9. oren..oren..aku terasa nak cakap encik oren ni dewa melukis..tapi rasa macam syirik pulak sebut 'dewa'..apa2 hal work encik oren memang menaikkan semangat sesiapa yang memandang..

    ReplyDelete
  10. Wowww. :) I am such a fan of Dr. House. Great artwork!

    ReplyDelete
  11. Rupa House ini lebih hensem dari House sebenar.

    Cayalah.

    Seolah-olah dapat merasakan kehadiran bayu yang harum setelah melihat lukisan ini. Kentut pun tak terasa.

    ReplyDelete
  12. gua jeles! betul, gua tak tipu! boleh ajar gua lukis karikatur encik oren?

    ReplyDelete
  13. frantic fusion bro..
    aku dlu beli apo? sebab frantic fusion ah...
    xsambong ker...
    xkn crite dier sangkot....
    harap buat blik....

    ReplyDelete
  14. terima kasih kepada semua yang sudi datang mengomen.. thank you all for the comments! :)

    dindang - insya allah kalau berkesempatan akan disambung balik..

    encik gayour - :)

    terima kasih semua.. sori lama tak update.. sibuk + malas

    ReplyDelete
  15. This artwork should be in a gallery! Bravo!!

    ReplyDelete
  16. ensem ar..house msti suke punyee..huu

    ReplyDelete
  17. peh....

    bila nak buat video speedpainting guna photoshop lak?

    bakat camni dah buleh celen nico di mattia dah ni...


    salute beb...salute!

    ReplyDelete
  18. bapak lawa..weyh buat muke aku 1

    ReplyDelete
  19. zobop - its just on a piece of paper.. but thank you anyway :)

    nadsyada - ntah..

    stingray - macam menarik idea tu.. terima kasih!

    faiq - terima kasih!

    firdaus - yeap!

    ReplyDelete
  20. i love hugh laurie !!! and your pic

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum...
    OMG... oren :-) Comey nyo demo lukis :p hyep oren kwe lamo doh cr blog demo nie :: nie jah baru jupo :: ngeee...~~ :P kwe sero, kalu hugh Laire tahu nih , comfirm yo ajok demo kijo nge dio :p ngee..~~ :p niway, gud work bro ..salute...nanti apo2 hal, add me in ur ym list k :: bubba_spraxxx04@yahoo.com ::

    ReplyDelete
  22. aku suke watak ni
    dan aku suke art work ko

    da lama x tengok ko nye hasil tangan

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...