PSDDude Photoshop Tutorials

Friday, June 17, 2011

APO? 300

9 comments:

  1. keluaran istimewa maksudnya? mini komik berasingan kah?

    ReplyDelete
  2. adro - setiap kartunis pegang satu section dan ada their own cover masing-masing dalam majalah~

    obe - thanks!

    ReplyDelete
  3. wau...mantop le....best2...syle baru...eheh

    ReplyDelete
  4. wah setiap kartunis pegang satu section dan ada cover masing2? huh, memang tak boleh biarkan isu ni terlepas nih,

    ReplyDelete
  5. harus beli dan disimpan sebagai koleksi berharga sebab semua kartunis yang ada kat dalam ni semuanya aku punya feveret kartunis daripada dulu lagi kecuali yang nama oRen tu~

    ReplyDelete
  6. nice!!!!! :DDD suka sgt..

    ReplyDelete
  7. love it! sera ni character fav aq la...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...