PSDDude Photoshop Tutorials

Friday, June 10, 2011

ANON BERNAMA PORNOLOGY

[ THE ANONYMOUS COMMENTATOR ]

20 comments:

  1. masalah btoi le 2....gila hentai....hu3

    ReplyDelete
  2. Oh?

    Anatomy + Pornology = Hentai

    Math rules!

    ReplyDelete
  3. aku mengandaikan saudara pornology ini merupakan pengunjung tetap lamaan web doujin.

    ReplyDelete
  4. buat je la...haha...power pemikiran dia ni...haha

    ReplyDelete
  5. tu namanya otak dah x berapa nak center... so org macm ni kne cepat2 makan ubat...kalo dibiarkan leh melarat samapai akar umbi tu...rofl

    ReplyDelete
  6. hehe. jgn lupa ketengahkan idea ni tahu?

    p/s: 9setan macam marah pula.

    ReplyDelete
  7. aku rasa patut marah sebab x elok sangat la... x setaraf denga adat kite ni... so x payah la k...

    p/s: pornology... aku sedih je... lol

    ReplyDelete
  8. berselindung di sebalik nama rekaan, segan kot tampil dengan identiti sebenar suarakan pendapat.. pemalu agaknya~

    ReplyDelete
  9. yup....2 memang realiti...

    ReplyDelete
  10. tp... baik x payah la... kotor sangat la pemikiran kite macam ni... aku sapot oren macam biasa... dari dulu samapai sekrg ni mmg power... kalo wat manga aku sokong... tp hentai... tidak la....

    ReplyDelete
  11. thats berih stretforward of him.

    ReplyDelete
  12. 9setan kau dan aku adalah sama. kita adalah anon yang dicela oren.

    oren kau bole disable supaya orang tak boleh komen secara anon sebenarnya. jadi hati kau mungkin lega dengan komen yang dengan identiti sebenar.

    aight?

    ReplyDelete
  13. kena jawab sikit ni.. komen sesape pun aku alu-alukan je kat dalam blog ni.. tu pasal la la aku tak buat disable kot.. tak cukup kat sini, kat dalam chatbox pun ada aku tadahkan tu~

    macam mana aku boleh dianggap 'marah-marah'/mencela pun aku tak tahu~

    p/s: post ni aku letak bawah label awards.. tanda penghargaan~

    ReplyDelete
  14. org yg x tau seni saja yg bnyak bunyik...so shut up!!!

    ReplyDelete
  15. suruh je dia lukis sendiri.. hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...