PSDDude Photoshop Tutorials

Wednesday, June 08, 2011

OREN FUSION

[ APO? 300! ]

6 comments:

  1. harap dapat abiskan. kalau tgk history kau, siri-siri yang kau buat tak pernah abis.

    p/s: bole buat komik hentai pulak tak? anatomi kau lukis tu memang perfect untuk komik lucah.

    ReplyDelete
  2. saya suka kalau awak kene bantai...bkn buat komik hentai....

    ReplyDelete
  3. anyway oren.. ni first time aku masuk tempat larangan ko... lol...sebab aku suka gile kat artwork ko... sangat2 koool x hinggat... aku nak mintak tolong ko jadi sifu aku tuk wat katun... leh x?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...